DOPORUČUJEME
FILTRACE
    Nastavením přísné filtrace si výrazně snižujete možnost výběru produktů. Např. pokud sháníte obklad stěny, není vhodné filtrovat pouze produkty na stěnu, lze použít i dlažbu.
Bílá sádrová stěrka, přímo připravená k použití, pro vytváření finálních povrchových vrstev před malováním a tapetováním.

Vlastnosti
přímo připravená k použití
optimální tvrdost a elasticita
vysoká pevnost
možnost ručního i strojního zpracování
snadné broušení
ideální podklad pod malířské barvy
velmi dobrá přilnavost
odolná vůči odlamování vrstev
odolná vůči zežloutnutí působením slunečního záření
povrch stěrky je vhodný pro nanášení všech druhů malířských nátěrů
pro interiér

Oblasti použití
Finální stěrkovací pasta Ceresit IN 46 je určena pro vytvoření bílého, dokonale hladkého podkladu před nanášením všech druhů malířských barev nebo lepením tapet. Pro použití na stěny i stropy. Po vyschnutí vytváří odolný, pevný a stabilní povrch. Díky použití technologie 1nSure v kombinaci se speciálními plnivy SMART POLYMER umožňuje vytvoření dokonale hladkého a odolného povrchu. Materiál je určen k přímému použití, snadno se nanáší a zpracovává. Výhodou je možnost přerušení prací, je pouze nutné po přerušení či skončení prací nádobu pečlivě uzavřít.

Finální stěrkovací pasta má dokonalou přídržnost na podkladech ze sádry, sádrokartonových i sádrovláknitých desek, zdiva z pórobetonu, cementových a vápenocementových omítek a může být aplikována i na podklady z betonu. Materiál nepoužívejte na podklady, jako je dřevo, kovy, sklo, plasty nebo v prostorách vystavených zvýšenému působení vlhkosti. Ceresit IN 46 lze nanášet i strojově, za použití příslušných zařízení. Pro vytvoření vyrovnávacích a podkladních vrstev, vyplňování prasklin, vad a zahlazení rýh použijte Ceresit IN 35. Ceresit IN 46 splňuje požadavky národních předpisů upravujících emise nebezpečných látek a může být použit v kategorií místností A a B, určené pro ubytování.
POVRCHOVÁ ÚPRAVA mat
FORMÁT | ROZMĚR VF = velký formát, OUTDOOR = 2cm
ODOLNOST | ZATÍŽENÍ PEI 5
PROTISKLUZNOST | HRUBOST R11
TYP | POUŽITÍ dlažba | 2 cm | OUTDOOR
REKTIFIKACE Ano
JAKOST 01S
VARIABILITA | ROZDÍLNOST V2
VZHLED | IMITACE beton
MRAZUVZDORNOST | EXTERIÉR Ano

Příslušenství

Podobné produkty

1