DOPORUČUJEME
FILTRACE
    Nastavením přísné filtrace si výrazně snižujete možnost výběru produktů. Např. pokud sháníte obklad stěny, není vhodné filtrovat pouze produkty na stěnu, lze použít i dlažbu.
Cementová samonivelační hmota pro vyrovnání podlah v tl. vrstvy od 2 do 20 mm v interiéru, vhodná pro podlahové vytápění.

Vlastnosti
pod všechny druhy parket a ostatních podlah ze dřeva
pod keramiku a ostatní podlahoviny
odolná proti bodovému zatížení a oděru
pochozí po 3 hodinách
možnost strojního zpracování
pro podlahová vytápění

Oblasti použití
Samonivelační hmota Ceresit CN 72 je určena k provádění vyrovnávacích vrstev bezprostředně svázaných s podkladem. Může být použita k vyrovnání podlah z betonu, cementových potěrů (i potěry s podlahovým vytápěním) a anhydritu, pod podlahy z keramiky a ostatní krytiny, jako např.: koberce, korek, PVC, parkety apod. Zpracování je možné pouze v interiéru, na podkladech nezatížených trvalou vlhkostí: ve skladech, dílnách, výrobních provozech, v podkrovích, hospodářských místnostech apod. K provádění plovoucích podlah, oddělených podlah na separační podložce (fólie, lepenka) nebo zalévání podlahového vytápění použijte rychletvrdnoucí vyrovnávací hmotu Ceresit CN 87. Na místech trvale zatížených vlhkostí, vysokým zatížením a v exteriéru použijte vyrovnávací hmoty Ceresit CN 76, CN 83 nebo CN 87. CN 72 může být rozlévána i strojově.

Příslušenství

Podobné produkty

1