DOPORUČUJEME
FILTRACE
    Nastavením přísné filtrace si výrazně snižujete možnost výběru produktů. Např. pokud sháníte obklad stěny, není vhodné filtrovat pouze produkty na stěnu, lze použít i dlažbu.
Rychletvrdnoucí montážní a opravná malta s prodlouženou dobou zpracování (20 min) pro přesnou instalaci komponentů a vyplňování trhlin.

Vlastnosti
prodloužená doba zpracování (20 min.)
vysoká pevnost po vytvrzení
pro opravy betonových prvků
pro vyrovnání nerovností do 50 mm
na stěny i podlahy
pro interiér i exteriér
světlá barva

Oblasti použití
Ceresit CX 20 je vzhledem ke své prodloužené době použití (20 min.) vhodná pro širokou oblast použití:

montáže a osazování prvků z kovu, plastu, např. kotev, háků, skob, závěsů, instalačních prvků elektro (vedení, montážní krabice, skřínky, zásuvky), lemovacích a ukončovacích lišt, montážních průchodek a úchytů na podkladech, jako jsou beton, zdivo (cihlové, z betonových bloků, z pórobetonu), cementové potěry a omítky. V případě vyrovnání větších nerovností nebo montáže velkých a těžkých předmětů je důležité zajištění jejich stability do doby vytvrzení opravné hmoty.
vyrovnání nerovností od 5 do 50 mm ve zdivu a omítkách (např. instalačních rýh pro vedení vodo a elektroinstalací na stropech, stěnách i podlahách nebo prefabrikovaných dílech). Na vyrovnání větších nerovností musí být CX 20 smíchána s pískem v poměru 1:1.
rekonstrukce a opravy poškozených stavebních dílů z betonu, jako jsou panely, schodiště, sloupy apod., a opravy omítek.

Opravná hmota Ceresit CX 20 je voděodolná a mrazuvzdorná. Je možné ji použít na stěny i stropy, v interiéru i exteriéru. Použití produktu je doporučeno i v případě malých oprav na betonových (např. hrany schodů) a cementových površích. Ceresit CX 20 nezpůsobuje korozi kovových prvků. V případě utěsňování betonových konstrukcí nebo pro zamezení úniku vody doporučujeme použít montážní cement Ceresit CX 5. Pro ukotvení těžkých strojů a ocelových konstrukcí použijte montážní maltu Ceresit CX 15. Pro povrchové utěsnění vnitřní strany vodních nádrží doporučujeme použít produkty Ceresit CR 65 a Ceresit CR 166. V případě kotvení předmětů do kamene náchylného na barevné změny doporučujeme nejprve provést vlastní zkoušky.
POVRCHOVÁ ÚPRAVA mat
FORMÁT | ROZMĚR VF = velký formát, OUTDOOR = 2cm
ODOLNOST | ZATÍŽENÍ PEI 5
PROTISKLUZNOST | HRUBOST R11
TYP | POUŽITÍ dlažba | 2 cm | OUTDOOR
REKTIFIKACE Ano
JAKOST 01S
VARIABILITA | ROZDÍLNOST V2
VZHLED | IMITACE beton
MRAZUVZDORNOST | EXTERIÉR Ano

Příslušenství

Podobné produkty

5