DOPORUČUJEME
FILTRACE
    Nastavením přísné filtrace si výrazně snižujete možnost výběru produktů. Např. pokud sháníte obklad stěny, není vhodné filtrovat pouze produkty na stěnu, lze použít i dlažbu.
Voděodolná, flexibilní spárovací hmota s technologií SilicaActive na spárování keramických obklad a dlažby, na spáry se šířkou do 8 mm.

Spárovací hmota CE 40 s technologií Color Perfect zaručuje:
dokonalou stálost a intenzitu barev
odolnost proti výkvětům a změně barvy
snadné čištění a péči

Další vlastnosti CE 40:
vysoká odolnost proti vzniku trhlin a poškrábání
optimální čas vytvrzení a umývání v případě gresových dlažeb
snadné míchání a aplikace spárovací hmoty
je chráněná proti plísním a houbám
Oblasti použití:
Flexibilní spárovací hmota Ceresit CE 40 je obzvlášť vhodná na spárování obkladů a dlažby z keramiky, včetně gresové (nenasákavá), skla, mozaiky, přírodního kamene a mramoru (nenáchylnéh na probarvení)) na stěnách i podlahách. Ceresit CE 40 s inovativní polymerovou technologií Silica Active zaručuje: optimální čas vytvrzení a umývání v případě gresových i keramických dlažeb, vysokou odolnost proti vzniku trhlin a poškrábání a zároveň technologie Color Perfect zabezpečuje trvalou barevnost, dlouholetou vysokou kvalitu a dokonalý vzhled spárovací hmoty. Díky vodoodpudivému efektu Aquastatic zůstávají kapky na povrchu spáry a nevsakují se do její struktury, což zvyšuje odolnost proti plísním a poškození. Tyto vlastnosti dělají spárovací hmotu CE 40 ideálním přípravkem k použití na místech dlouhodobě vystaveným působení vody, jako jsou koupelny, sprchy a kuchyně. Je určená na použití v interiéru i exteriéru, včetně balkonů, lodžií a teras. Zvlášť se doporučuje na kritické podklady, jako je sádrokarton, dřevotříška a plochy s podlahovým vytápěním.
V oblastech s vysokou koncentrací agresivních chemických látek doporučujeme použít epoxidovou spárovací hmotu Ceresit CE 79 UltraPox Color. Dilatační a rohové spáry, spáry v přechodech mezi stěnou a podlahou a okolo sanitární keramiky vyplňte sanitárním silikonem Ceresti CS 25 Microprotect. Na zabezpečení dodatečné ochrany spár a keramických obkladů a dlažby a spár proti znečištění je možné zvýšit hydrofóbnost povrchu použitím silikonového impregnačního nátěru Ceresit CT 10.
BARVA CHEMIE cement grey | 12

Příslušenství

Podobné produkty

1