DOPORUČUJEME
FILTRACE
    Nastavením přísné filtrace si výrazně snižujete možnost výběru produktů. Např. pokud sháníte obklad stěny, není vhodné filtrovat pouze produkty na stěnu, lze použít i dlažbu.
Voděodolná, flexibilní spárovací hmota s technologií SilicaActive na spárování keramických obklad a dlažby, na spáry se šířkou do 8 mm.

Vlastnosti:
Spárovací hmota Ceresit CE 40 díky technologii SILICA ACTIVE zaručuje:
rychlejší dobu vytvrzování u gresových i keramických obkladů a dlažeb
zvýšenou odolnost proti poškrábání a vzniku prasklin
dokonalou stálost a intenzitu barev bez výkvětů
zvýšená odolnost proti houbám a plísním - Trojitá ochrana MicroProtect
zvýšená odolnost proti průniku vody (efekt Aquastatic)
pro interiér i exteriér koupelny, kuchyně, podlahové vytápění, balkóny, terasy
vyztužená vláknem
snadná aplikace
dostupná ve 32 barevných odstínech

Oblasti použití
Flexibilní spárovací hmota Ceresit CE 40 AQUASTATIC je obzvláště vhodná pro spárování:
keramických obkladů a dlažeb, včetně gresových (savých)
skla, mozaiky, přírodního kamene a mramoru (nenáchylného na probarvení) na stěnách i podlahách.

Ceresit CE 40 AQUASTATIC s inovativní polymerovou technologií Silica Active zaručuje optimální čas vytvrzování u gresových i keramických dlažeb, vysokou odolnost vůči vzniku trhlin a poškrábání a zároveň dokonalou stálost a intenzitu barev bez výkvětů. Navíc zvýšená odolnost vůči poškrábání a vzniku prasklin zaručuje dlouhodobou životnost spáry a ve spojení s Trojitou ochranou MicroProtect je navíc účinně chráněna proti houbám a plísním. Díky schopnosti utěsnit povrch proti průniku vody (efekt Aquastatic) zůstávají kapky na povrchu spáry a nevsakují se do její struktury, což zvyšuje odolnost vůči plísním a poškození.

Tyto vlastnosti činí spárovací hmotu CE 40 AQUASTATIC ideální pro použití v místech dlouhodobě vystavených působení vody, jako jsou koupelny, sprchy a kuchyně. Je určena pro použití v interiéru i exteriéru, včetně balkónů, lodžií a teras. Zvláště se doporučuje pro kritické podklady, jako jsou sádrokarton, dřevotříska a plochy s podlahovým vytápěním. Pro spáry s šířkou od 8 mm do 20 mm použijte spárovací hmotu Ceresit CE 43 Grand‘Elit. V oblastech s vysokou koncentrací agresivních chemických látek je doporučeno použití epoxidové spárovací hmoty Ceresit CE 79 UltraPox Color. Dilatační a rohové spáry, spáry v přechodech mezi stěnou a podlahou a okolo sanitární keramiky vyplňte sanitárním silikonem Ceresit CS 25 MicroProtect. Pro dodatečnou ochranu spár a keramických obkladů a dlažeb a spár proti znečištění lze zvýšit hydrofobizaci povrchu použitím silikonového impregnačního nátěru Ceresit CT 10.
POVRCHOVÁ ÚPRAVA mat
FORMÁT | ROZMĚR VF = velký formát, OUTDOOR = 2cm
ODOLNOST | ZATÍŽENÍ PEI 5
PROTISKLUZNOST | HRUBOST R11
TYP | POUŽITÍ dlažba | 2 cm | OUTDOOR
REKTIFIKACE Ano
JAKOST 01S
VARIABILITA | ROZDÍLNOST V2
VZHLED | IMITACE beton
MRAZUVZDORNOST | EXTERIÉR Ano

Příslušenství

Podobné produkty

1