DOPORUČUJEME
FILTRACE
    Nastavením přísné filtrace si výrazně snižujete možnost výběru produktů. Např. pokud sháníte obklad stěny, není vhodné filtrovat pouze produkty na stěnu, lze použít i dlažbu.
MASTERPIUMA 75P5 - ruční řezačka na obklady a dlažbu délka řezu 75 cm diagonální řezání materiálu 53 x 53 cm ideální použití pro dlaždice tloušťky 5-15 mm hmotnost 14 kg řezání mozaiky pomocí speciální gumové podložky MOSAKIT 100% vyrobeno v Itálii viditelné kolečko při řezání boční vyklopné podpěry na obě strany

Ruční řezačka Masterpiuma POWER P5 má dlouhý rotační úhelník s výklopným prodloužením na levou stranu. Celý úhelník lze s řezanou dlažbou natočit do požadovaného úhlu a lze jednoduše provádět přesné diagonální řezání. Úhelník je opatřen měřítky na obou stranách.
Konstrukce řezačky je z tlakově litého hliníku a poniklované oceli a celkově vytváří kompatibilní a pevný materiál, který je odolný proti poškození a zajišťuje nízkou hmotnost řezačky ve své třídě.

Ergonomická rukojeť- páka umožňuje efektivní řezání většinu obkladových materiálů - keramika, slinutá keramika, gress, obklad, kámen, skleněné obklady. Páka jezdí po silné traverze tloušťky 12 mm.

Poloha řezacího kolečka se přizpůsobí různým tloušťkám a reliefům materiálu. Lze řezat až 2 cm tlustý materiál, ale doporučujme řezačku používat na obvyklé dlažby tl. 5-15 mm. Dlažby tl. 2 cm je ideální řezat na vodou chlazené pile s diamantovým kotoučem SCX nebo SCXS-T.
Sleva Ano

Příslušenství

Podobné produkty

0