DOPORUČUJEME
FILTRACE
    Nastavením přísné filtrace si výrazně snižujete možnost výběru produktů. Např. pokud sháníte obklad stěny, není vhodné filtrovat pouze produkty na stěnu, lze použít i dlažbu.
PROFESIONÁLNÍ PÁSKA X10

Ceys profesionální páska x10 je 10KRÁT PEVNĚJŠÍ než americká lepicí páska. Využívá nové exkluzivní technologie prostřednictvím vyztužení mřížkové struktury vláken a je opatřena vysoce přilnavým lepidlem, které se postará o maximální pevnost. Je to jediná opravná páska určená pro extrémní podmínky, která zajistí trvanlivost opravených spojů.

Vhodné pro materiály
Opravy celé řady materiálů, porézních i neporézních, např. různé kovy, dřevo, plachtovinové látky, pryžové povrchy atd. a v široké škále aplikací, ve vnitřním i venkovním prostředí, ve styku s vodou, UV zářením atd.

VLASTNOSTI
10krát pevnější než americká páska
Extrémní pevnost v extrémních podmínkách
Využívá technologie mřížkové struktury vláken, která jí dodává extrémní pevnost. Americkou pásku lze utrhnout rukou, ale nová páska X10 má vysokou tuhost a hustotu vazby, proto ji není možné utrhnout rukou. Rozříznete ji pouze pomocí řezačky.
Lepidlo na bázi kaučuku s vysokou počáteční přilnavostí jí poskytuje extrémní trvanlivost a odolnost při velmi extrémních podmínkách: UV záření, voda a teplotní změny.
Navíc je také 100% vodotěsná.

Návod k použití:
Lepené plochy musí být dobře čisté a suché, bez prachu, mastnost a nečistot obecně.
Nedotýkejte se prsty lepivé plochy pásky. Umístěte pásku na opravovaných povrch a odmotejte délku potřebnou k provedení opravy. Poté, co pásku přilepíte na celý opravovaný povrch, uřízněte ji pomocí řezačky, která je uschována uvnitř balení. Při provádění řezu z bezpečnostních důvodu řezejte směrem od těla.

Příslušenství

Podobné produkty

8